Ayran

Frissítő Hagyományos  Joghurtos Török Ital




Ayran: a Göktürk nép (552-745) egyik expedíciója idején savanyodott joghurthoz víz adásával véletlenül feltalált török joghurt ital. A kutatások eredménye feltárta a joghurt baktériumok antikarcinogén hatásait. A kutatások alapján megállapították, hogy a joghurt baktériumok képesek megelőzni a rák kialakulását, valamint a tumorsejtek fejlődését. A joghurt csökkenti a koleszterin mennyiséget, semlegesíti a toxikus anyagokat is. Az antioxidánsok és az antibaktériumok megakadályozzák a gyomorban és a belekben kialakuló káros baktériumok termelődését, valamint megtisztítkák a baktériumoktól. A joghurt növeli és elősegíti a bélflórák stabilizációját, valamint megakadályozza az  emésztő- rendszeri betegségek kialakul ását. Számos emésztőrendszeri megbetegedésnél használják a joghurt gyógyító hatása miatt, ami pozitív hatást fejt ki a hasmenés, bélgáz, székrekedés, vastagbél-gyulladás, bélgyulladások és hasonló megbetegedések esetén is. A joghurtnak rendkívül gazdag összetevői vannak. Mivel kálciumot és káliumot tartalmaz, ezért különösen jó hatással van a csontok és a fogak fejlődésére. Ezenkívül A, B12, D, B2 és B6 vitaminokat, vagyis proteint is tartalmaz.

Ayran


Ayran natúr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ayran

Frissítő Hagyományos  Joghurtos Török Ital




Az Ayran alacsony vérnyomásban szenvedők számára rendkívül hasznos ital. Az Ayran és a só nagyon jó keverék. Éppen ezért, amikor leesik valakinek a vérnyomása, sós Ayrant kell vele itatni.


Az Ayrannak nyugtató hatása van. Különösen a triptofán nevű anyagokat tartalmazó élelmiszerek nyugtató, a kálciumban gazdag élelmiszerek pedig lazító hatásúak.


A nagy mennyiségű triptofánt és kálciumot tartalmazó Ayran az antistressz hatású élelmi-szerek listáján az első sorokban foglal helyet.


Az ember a meleg levegőn sok folyadékot és ásványt veszt el. Az ásványi veszteségpedig fáradékony-sággal jár. Ilyen esetben nem elegendő vizet inni. Azonban a joghurtot, vizet és sót tartalmazó Ayran kiegyenlíti ezt a veszteséget. 


Biztosítja a szervezet folyadékáramlásához,valamint a normális vérnyomáshoz szükséges káliumot.


Megakadályozza, hogy a szervezetben az ödéma kialakulásához vezető folya-dékok összegyűljenek.
Ayran natúr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aran Menta

Frissítő Hagyományos  Joghurtos Török Ital

Ayran menta
Ayran: a Göktürk nép (552-745) egyik expedíciója idején savanyodott joghurthoz víz adásával véletlenül feltalált török joghurt ital. A kutatások eredménye feltárta a joghurt baktériumok antikarcinogén hatásait. A kutatások alapján megállapították, hogy a joghurt baktériumok képesek megelőzni a rák kialakulását, valamint a tumorsejtek fejlődését. A joghurt csökkenti a koleszterin mennyiséget, semlegesíti a toxikus anyagokat is. Az antioxidánsok és az antibaktériumok megakadályozzák a gyomorban és a belekben kialakuló káros baktériumok termelődését, valamint megtisztítják a baktériumoktól. A joghurt növeli és elősegíti a bélflórák stabilizációját, valamint megakadályozza az emésztőrendszeri betegségek kialakulását. Számos emésztőrendszeri megbetegedésnél használják a joghurt gyógyító hatása miatt, ami pozitív hatást fejt ki a hasmenés, bélgáz, székrekedés, vastagbél - gyulladás, bélgyulladások és hasonló megbetegedések esetén is.
A joghurtnak rendkívül gazdag összetevői vannak. Mivel kálciumot és káliumot tartalmaz, ezért különösen jó hatással van a csontok és a fogak fejlődésére. Ezenkívül A, B12, D, B2 és B6 vitaminokat, vagyis proteint is tartalmaz.

Ayran menta

 

 

Ayran menta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ayran fahéj

Frissítő Hagyományos  Joghurtos Török Ital





Az Ayran alacsony vérnyomásban szenvedők számára rendkívül hasznos ital. Az Ayran és a só nagyon jó keverék. Éppen ezért, amikor leesik valakinek a vérnyomása, sós Ayrant kell vele itatni.

Az Ayrannak nyugtató hatása van. Különösen a triptofán nevű anyagokat tartalmazó élelmiszerek nyugtató, a kálciumban gazdag élelmiszerek pedig lazító hatásúak. A nagy mennyiségű triptofánt és kálciumot tartalmazó Ayran az antistressz hatású élelmiszerek listáján az első sorokban foglal helyet.

Az ember a meleg levegőn sok folyadékot és ásványt veszt el. Az ásványi veszteség pedig fáradékonysággal jár. Ilyen esetben nem elegendő vizet inni. Azonban a joghurtot, vizet és sót tartalmazó Ayran kiegyenlíti ezt a veszteséget. 

Biztosítja a szervezet folyadék-áramlásához, valamint a normális vérnyomáshoz szükséges káliumot. Megakadályozza, hogy a szervezetben az ödéma kialakulásához vezető folyadékok összegyűljenek



Ayran fahéj

Ayran fahéj

 

 


Ayran kókusz

Frissítő Hagyományos  Joghurtos Török Ital

Ayran kókusz
Ayran: a Göktürk nép (552-745) egyik expedíciója idején savanyodott joghurthoz víz adásával véletlenül feltalált török joghurt ital. A kutatások eredménye feltárta a joghurt baktériumok antikarcinogén hatásait. A kutatások alapján megállapították, hogy a joghurt baktériumok képesek megelőzni a rák kialakulását, valamint a tumorsejtek fejlődését. A joghurt csökkenti a koleszterin mennyiséget, semlegesíti a toxikus anyagokat is. Az antioxidánsok és az antibaktériumok megakadályozzák a gyomorban és a belekben kialakuló káros baktériumok termelődését, valamint megtisztítják a baktériumoktól. A joghurt növeli és elősegíti a bélflórák stabilizációját, valamint megakadályozza az emésztőrendszeri betegségek kialakulását. Számos emésztőrendszeri megbetegedésnél használják a joghurt gyógyító hatása miatt, ami pozitív hatást fejt ki a hasmenés, bélgáz, székrekedés, vastagbél - gyulladás, bélgyulladások és hasonló megbetegedések esetén is.
A joghurtnak rendkívül gazdag összetevői vannak. Mivel kálciumot és káliumot tartalmaz, ezért különösen jó hatással van a csontok és a fogak fejlődésére. Ezenkívül A, B12, D, B2 és B6 vitaminokat, vagyis proteint is tartalmaz.

Ayran kókusz